2013. április 21., vasárnap

És újra egyedül...

Ami talán jó hír lehet...
Én konkrétan odavagyok ettől. Nem szeretek egyedül lenni, sőt...
De most nyugiban be fogom tudni fejezni a Szerelem net következő részét és talán a másik blogomra is fogok tudni írni. Ebben az elhagyatott helyzetben könnyeben tudom teljesíteni az ígéreteimet. Nem csak veletek, de magammal szemben is.
Mázli, hogy a lábam fáj. Bár az napok óta és most már díjaznám ha elmúlna, mert gyakran gondolok amputációra. Talán egy kis eső megoldaná a problémát. És talán lehűtené a sok hibbant idiótát, akiknek agyukra ment a hőség és parkoló autókat zúznak le, jobbról kezdenek előzni vagy csak egyszerűen képtelenek odafigyelni a többi úton közlekedőre. Nem mondom rengeteg ember vár valamilyen szervtranszplantációra és szükség van donorokra is, de csak azért, mert egyes emberek kizárólag a gázt ismerik nem szükséges futószalagon gyártani a hullákat. Durva? Lehet! De ma Egerszegről hazafelé 'talán' nem sokon múlt az életünk.
Bár aki kilép az utcára az vállalja ezt a kockázatot. Csak egy a baj. Az egész kibaszott KRESZ a bizalom elvére épül. Attól, hogy én bízok még senki nem lesz megbízható... Sajnos....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése